Bakom Doktor Mat står kocken och kostrådgivaren Johan Lalin.

Johan, grundare och ägare till Doktor Mat har jobbat med hälsosam mat under tjugo år, och för fyra år sedan tog han klivet till en ny nivå. Från hälsosam i bemärkelsen ”stark, pigg och snygg” till ”friskare, immunförsvarshöjande och antiinflammatorisk”.
– Det började med att jag fick smärta i höften och inom loppet av 6 månader kunde jag inte gå, jag fick diagnosen artros och strax därefter genomgick jag en höftledsoperation. Det finns inget botemedel mot artros, och då väcktes mitt intresse för kostens effekt på hälsan.
– Jag önskar att Doktor Mat ska bli ett personligt ställe där riktigt god mat är i fokus. En plats där vi kan öka medvetenhet, inspirera och samtala om råvaror och hur de påverkar kroppen. Där alla är välkomna och där man har möjlighet att påverka och forma Doktor Mat.

Sandra Lundin – Kock & kassa

Sandra har gått från 100% gluten till 0% gluten. Under de senaste sju åren har många innerstadsbor köat för att få nå fram till Sandra. Hon har nämligen stått bakom Valhallabageriet disk och gjort så många stockholmare lyckliga med de godaste bullarna i stan. Det kan även hända att ni uppmärksammade henne när hon vann SM i flagga.

Danielle Lalin – Grundare och ägare

Danielle är en marknadsförare och varumärkesstrateg med inställningen att ingenting är omöjligt. Hon har lång erfarenhet från både kund- och byråsidan och har jobbat med stora internationella varumärken. Allt från varumärkesbyggande och säljdrivande marknadsföring till produktutveckling och design.